Nyheter Hytter & Tomter

Salget på Furutangen Syd Panorama i gang!

Lørdag 17/3 gikk startskuddet for den “offisielle” kampanjen på Furutangen Syd Panorama og salget er nå i gang. Under Nøkkelferdige hytter vil det i løpet av uke 12 komme inn flere kampanjemodeller på Nøkkelferdige hytter på dette feltet og det kommer til å starte på fra-priser på kr 1.799.000,- inkludert hytte og selveiertomt.

For visning og nærmere informasjon ta kontakt med Jan på telefon 90995199 eller e-post jan@furutangen.no .

Lansering Furutangen Syd Panorama

Vi har nå kommet så langt i offentlig behandling, at vi kan starte salg av tomter på Furutangen Syd Panorama. Det er fortsatt rom for at det kan bli mindre justeringer av planen, men tomtestrukturen virker endelig. Målsetningen for dette området er byggestart for hytter våren 2019. Allerede nå kan tomtene besiktiges, og alle tomter er merket med senterpunkt og tomtenummer. Vi kommer så godt vi kan til å holde åpen en sti/scooterløype slik at det skal være mulig å komme seg rundt i området med ski.

Feltet består av 73 store selveiertomter, og med flott utsikt i mange retninger. Skiløyper og stinett blir videreutviklet slik at området blir meget attraktivt som utgangspunkt for aktivitet og turer.

Ved ønske om visning eller andre spørsmål om dette feltet, ta kontakt med Jan på 90995199 eller jan@furutangen.no .

Prisliste Furutangen Syd Panorama mars 2018

Plankart Furutangen Syd Panorama des 2017

Oppdatering ledige tomter

Hytta mini Se vedlagte oversikt for hva som er ledig. Ta kontakt med Jan på 90 99 51 99 eller jan@furutangen.no for nærmere info eller en visning i området.

Prisliste Furutangen ledige tomter mars 2018

Prisliste Furutangen Syd Panorama mars 2018