Leie av hytte

Bestill utleiehytte fra vår online booking

Booking av vinterferie og påske 2019

Vinterferie og påskeferie er delt inn i to perioder.

  • Vinterferie periode 1 – 15.-20.2
  • Vinterferie periode 2 – 20.-24.2

 

  • Påskeferie periode 1 – 12.-17.4
  • Påskeferie periode 2 – 17.-22.4

Ved søking utenfor disse periodene vil det ikke gi ledig kapasitet – du må søke direkte på de angitte periodene. Ta kontakt på lise@furutangen.no for eventuelle spørsmål.

Leie av hytter og online booking
Leiebetingelser hytter Furutangen AS

Furutangen Pluss

Furutangen Pluss

Denne hytta er ny høsten 2018 og ligger vis-à-vis Gamle Furutangen og Skistadion, ca 400 m fra Mattisstua og alpinbakken. Gangavstand til alle fasiliteter. Hytta er innredet med 4 soverom (2+3+2+2 sengeplasser), 2 bad og ekstra hemsstue i 2. etg.

 

Osensjøen

Osensjøen

Også denne hytta er ny høsten 2018 og ligger vegg i vegg med Furutangen Pluss. Gangavstand til alle fasiliteter og innredet med 5 soverom (2+3+2+2+2 sengeplasser), 2 bad, badstue og ekstra hemsstue. Hytta har felles innkjøring med Furutangen Pluss og passer godt sammen med denne for større grupper.

 

Utsikten

Utsikten

Utsikten er ei flott håndlaftet hytte beliggende direkte i alpinbakken med fantastisk utsikt. Hytta har 4 soverom og 8 sengeplasser. Hytta ligger innerst i blindvei mot alpinbakken på Furutangen Øst.

 

 

 

 

 

Hytte 10

Utleiehytte 10

Hytte 10

Denne hytta ligger ca 100 meter fra Furutangen Skisenter og Mattisstua kafe med lekeplass og ballbinge. Hytta har 4 soverom med til sammen 10 sengeplasser pluss loftsstue på hems med ekstra sovemulighet. Varmekabler og fliser på gulv i hele 1. etg (panelovner soverom). NB Vedlagte plantegning viser 1 soverom på hems. Den aktuelle hytta har 2 soverom på hems i hver sin ende av hytta. Soverommene i 1. etg har familiekøyer med inntil 3 soveplasser på hvert rom, mens soverommene på hemsen har 2 enkle senger.

Hytte 10:
Plantegning hytte 10 – 4 soverom 10 sengeplasser
Inventarliste hytte 10

 

Hytte 105 Panorama – Bestefarhytta

Bestefarhytta

Bestefarhytta

Fantastisk beliggende hytte med utrolig utsikt og ski inn/ut alpint og langrenn. 5 soverom og inntil 14 sengeplasser. Beliggende i Panorama-området på toppen av skianlegget. Se nærmere beskrivelse på http://www.bestefarhytta.com/

 

For nærmere informasjon om leie

Ta kontakt på e-post lise@furutangen.no eller mobil 91 62 07 44.