Nyheter Hytter & Tomter

Pris fra 2.190.000,- for hytte med tomt – 22 av 25 solgt på Furutangen Vestlia

Interessen har vært stor for hytter med selveiertomter i gangavstand til alpinanlegg, langrennsløyper, lekeplass og aktivitetsanlegg. Dette er også veldig aktuelle hytter dersom man ønsker å finansiere noe av hyttekjøpet gjennom utleie.

Arbeid med vann- og avløpsnett er nå ferdigstilt og i disse dager legges kabler og rør for strøm og fibernett. De første hyttene er allerede byggemeldt og vi håper å være i full gang med bygging av hytter i løpet av juni.

Vi har nå kun tre tomter igjen med mulighet for å sikre seg ei hytte til vinteren. Ta kontakt med Marius i Aktiv Elverum tlf 46 50 49 51 eller Jan på 90 99 51 99 for mer informasjon eller en visning etter avtale.

Komplett leveranse fra kr 1.990.000,- NB KUN 6 IGJEN!

OPPDATERING PR 26.03: Interessen for hytte på Furutangen Vestlia og Furutangen Hyttetun har vært veldig stor. Det er nå kun 6 ledige tomter/hytter igjen for salg av totalt 37. Fortsatt er det mulig å gjøre et veldig godt kjøp og få drømmehytta nær alpinanlegg, lysløype og et unikt aktivitetsanlegg.

Gjennom Furutangen Hytteutvikling AS, kan vi nå tilby komplett leveranse av ferdig hytte på tomteområdene Furutangen Hyttetun og Furutangen Vestlia. Som kunde trenger du da ikke annet enn å velge tomt og hytte, og vi tar ansvar for resten av prosessen fram til overtakelse.

For oppdatert informasjon om ledige tomter eller en visning i området ta kontakt med Jan Skogheim på 90 99 51 99 jan@furutangen.no eller Marius Norum på 465 04 951 mno@aktiv.no .

I dette prosjektet benytter vi Aktiv Eiendom Elverum som samarbeidspartner for salg og kontrakter.