Nyheter Hytter & Tomter

Visning Furutangen Syd Panorama

Vi avholder jevnlig visning i vårt nye tomteområde Furutangen Syd Panorama. På grunn av at feltet fortsatt er i utbygging med infrastruktur, er det sterkt anbefalt å ha en “guiding” i området for å få vist de aktuelle tomtene. Ta kontakt med Jan på 90 99 51 99 eller jan@furutangen.no for en nærmere avtale.

Kampanje Nøkkelferdige hytter

Vi kjører nå en kampanje med nøkkelferdige hytter i samarbeid med Familiehytta AS, Nordlyshytter AS og Telemarkhytter AS. Her finner du litt mer informasjon om de mest etterspurte modellene:

FH 60 Sport Spesial – fra kr 1.949.000,- inkludert tomt

 • Dette er ei hytte man ikke finner i standardkatalogen til Familiehytta, men den er utviklet i samarbeid med oss for å få fram ei lettstelt og praktisk hytte med alt på ett plan. Inneholder 3 soverom, garderobenisje og ei koselig stue med åpen himling. Delvis overbygd terrasse og tradisjonsrik svalgang/overbygd inngangsparti. Perfekt hytte for voksent par eller en mindre familie.

Plantegning FH 60 Sport Spesial

Plantegning FH 60 Sport XL

FH 123 Furutangen – fra kr 2.249.000,- inkludert tomt

 • Praktisk, romslig og tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta er funksjonell med åpen stue- og kjøkkenløsning og disponerer totalt to soverom, to hemsrom, hemsstue, bad, utebod og overbygd terrasse. Med sitt romslige hemsareal finner barna raskt sitt favorittsted oppe i høyden; her finnes det rikelig med tumleplass for de minste.

Se mer info på leverandørens nettsider: https://www.familiehytta.no/hytte/fh-123-furutangen-31

 

FH 163 Rondablikk – fra kr 2.649.000,- inkludert tomt

 • Rondablikk-hytta er en populær hyttemodell hvor enten storfamilien eller familie og venner kan nyte hytteturen. Hytta har stuedel med åpen himling, kjøkken med separat og romslig spiseplass, tre soverom, to bad, hemsstue og to hemsrom. Vinkelutbygget i front sørger for rikelig med lys og luft til fellesarealene. Hytta leveres med utvendig isolert bod og overbygd inngangsparti med saltak.

Se mer info på leverandørens nettsider: https://www.familiehytta.no/hytte/fh-163-rondablikk-82

 

NH Saga 82 – fra kr 2.359.000,- inkludert tomt

 • Her vil hele familien finne alt den kan ønske seg av en komfortabel hytte. Den har 2 romslige soverom, stort bad/WC, entré, åpen kjøkkenløsning og innredet hems med full ståhøyde og hemsrom samt hemsstue som er åpen ned til 1. etasje. Hytta har flotte utsiktsmuligheter gjennom de store vinduene som går fra gulv til tak.

Se mer info på leverandørens nettsider: https://www.nordlyshytter.no/hytte/saga-82

 

NH Polar 110 – fra kr 2.729.000,- inkludert tomt

 • Store vindusflater gir god utsikt både fra stue, hemsstue og kjøkken. Hemsen har full ståhøyde og hemsstuen er åpen mot utsiktsvinduene og ned mot stuen. Romslig entré med tilstøtende garderobe gjør at man aldri føler at det blir trangt. Stue og kjøkken er tilsammen 44,7 kvm, hvor kjøkkenet er trukket godt bak for å få en avskjerming til stuen. Leveres med badstue i tilknytning til badet, og overbygd inngangsparti.

Se mer info på leverandørens nettsider: https://www.nordlyshytter.no/hytte/polar-110

 

TH Rognli Spesial – fra kr 3.119.000,- inkludert tomt

 • Dette er en spesialversjon av en  populær hyttemodell fra Telemarkhytter. Høy kvalitet i utførelse og materialvalg og ikke minst ei meget innholdsrik hytte. 2 fine hemsrom og 3 soverom i første etasje gir hele 5 soverom. Kjøkken som samlingspunkt sentralt i hytta og ei stor luftig stue. 2 bad og en romslig utvendig bod ved inngangsparti.

Plantegninger TH Rognli utvidet spesial

 

Nøkkelferdigpriser fra kr 1.899.000,-!

 

 

I samarbeid med Familiehytta AS, Nordlyshytter AS og Telemarkhytter AS har vi satt sammen pakkepriser på et utvalg av de mest populære modellene som inkluderer tomt (rimeligste tomtevalg), grunnarbeid med graving og støpt plate – samt hytteleveransen med rør, el, snekker, kjøkken, bad osv. Se vedlegg for oppdaterte priser for modellene:

 • FH 60 Sport
 • FH 123 Furutangen
 • FH 145 Osensjøen
 • FH 163 Rondablikk
 • NH Saga 82
 • NH Polar 98
 • NH Polar 110
 • TH Rognli spesial
 • TH Rognli med oppstue
 • TH Storeble med hems

Nøkkelferdigpriser Furutangen Syd Panorama 2019