Nyheter Hytter & Tomter

Furutangen Hyttetun er i gang!

Furutangen Hyttetun er nå full gang, og de første hyttene får sine nye eiere nå i høst. Det er fortsatt muligheter for å få hytte i dette området for bruk denne vinteren.

Grunnarbeidene ble ferdig i juni, og de første hyttene startet bygging i juli.

Furutangen Hyttetun gir en unik mulighet for de som ønsker en enkel prosess fram til overtakelse, samt en beliggenhet så nær alpinanlegg og Mattisstua som mulig. Hyttene er perfekte med tanke på utleie og vi kan tilby en utleieavtale for de som ønsker det.

Utleie kan være et fint tilbud til de som ønsker litt “medfinansiering” av kostnadene med hytta de første årene. Dette er imidlertid ikke et krav, og vi ønsker alle typer kunder velkomne.

Ta kontakt med Jan på 90 99 51 99 for mer informasjon og en visning i området.

Visningshelg 1. og 2. februar 2020

Vi avholder jevnlig visning i vårt nye tomteområde Furutangen Syd Panorama. Dette kan avtales individuelt, eller delta på fellesvisning. For å få best forståelse av hvor det er ledige tomter, påvisning av grenser, forslag til plassering etc – anbefaler vi “guiding” i området når man først tar turen oppover.  Ta kontakt med Jan på 90 99 51 99 eller jan@furutangen.no for en nærmere avtale.

Helgen 1. og 2. februar avholder vi fellesvisning fra kl. 11-15 begge dager. Vi vil også avholde visning av to ulike modeller fra Familiehytta : Furutangen og Osensjøen. Representant fra Familiehytta vil delta denne helgen.

Nøkkelferdige hytter

Vi kjører nå en kampanje med nøkkelferdige hytter i samarbeid med Familiehytta AS, Nordlyshytter AS og Telemarkhytter AS. Her finner du litt mer informasjon om de mest etterspurte modellene:

FH 60 Sport Spesial – fra kr 2.029.000,- inkludert tomt

  • Dette er ei hytte man ikke finner i standardkatalogen til Familiehytta, men den er utviklet i samarbeid med oss for å få fram ei lettstelt og praktisk hytte med alt på ett plan. Inneholder 3 soverom, garderobenisje og ei koselig stue med åpen himling. Delvis overbygd terrasse og tradisjonsrik svalgang/overbygd inngangsparti. Perfekt hytte for voksent par eller en mindre familie.

Plantegning FH 60 Sport Spesial

Plantegning FH 60 Sport XL

Furutangen – fra kr 2.339.000,- inkludert tomt

  • Praktisk, romslig og tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta er funksjonell med åpen stue- og kjøkkenløsning og disponerer totalt to soverom, to hemsrom, hemsstue, bad, utebod og overbygd terrasse. Med sitt romslige hemsareal finner barna raskt sitt favorittsted oppe i høyden; her finnes det rikelig med tumleplass for de minste.

Se mer info på leverandørens nettsider:  https://www.familiehytta.no/hytter/kampanjemodeller-1/furutangen

Rondablikk – fra kr 2.745.000,- inkludert tomt

  • Rondablikk-hytta er en populær hyttemodell hvor enten storfamilien eller familie og venner kan nyte hytteturen. Hytta har stuedel med åpen himling, kjøkken med separat og romslig spiseplass, tre soverom, to bad, hemsstue og to hemsrom. Vinkelutbygget i front sørger for rikelig med lys og luft til fellesarealene. Hytta leveres med utvendig isolert bod og overbygd inngangsparti med saltak.

Se mer info på leverandørens nettsider:  https://www.familiehytta.no/hytter/kampanjemodeller-1/rondablikk

NH Saga 82 – fra kr 2.468.000,- inkludert tomt

  • Her vil hele familien finne alt den kan ønske seg av en komfortabel hytte. Den har 2 romslige soverom, stort bad/WC, entré, åpen kjøkkenløsning og innredet hems med full ståhøyde og hemsrom samt hemsstue som er åpen ned til 1. etasje. Hytta har flotte utsiktsmuligheter gjennom de store vinduene som går fra gulv til tak.

Se mer info på leverandørens nettsider:  https://www.nordlyshytter.no/hytter/sagaserien/saga-82

NH Polar 110 – fra kr 2.840.000,- inkludert tomt

  • Store vindusflater gir god utsikt både fra stue, hemsstue og kjøkken. Hemsen har full ståhøyde og hemsstuen er åpen mot utsiktsvinduene og ned mot stuen. Romslig entré med tilstøtende garderobe gjør at man aldri føler at det blir trangt. Stue og kjøkken er tilsammen 44,7 kvm, hvor kjøkkenet er trukket godt bak for å få en avskjerming til stuen. Leveres med badstue i tilknytning til badet, og overbygd inngangsparti.

Se mer info på leverandørens nettsider:  https://www.nordlyshytter.no/hytter/polarserien/polar-110

TH Rognli Spesial – fra kr 3.314.000,- inkludert tomt

  • Dette er en spesialversjon av en  populær hyttemodell fra Telemarkhytter. Høy kvalitet i utførelse og materialvalg og ikke minst ei meget innholdsrik hytte. 2 fine hemsrom og 3 soverom i første etasje gir hele 5 soverom. Kjøkken som samlingspunkt sentralt i hytta og ei stor luftig stue. 2 bad og en romslig utvendig bod ved inngangsparti.

TH Rognli spesial Furutangen hems rett design