Nyheter Mat & Drikke

Påsken 2021 – Åpningstider og aktivitetstilbud

Av hensyn til den pågående pandemien og smittesituasjonen, vil påsken i år bli gjennomført med en tilpasning av vårt tilbud. Vi prioriterer å kunne holde skiheisen åpen, og Mattisstua vil derfor kun ha tilbud om TakeAway.

Åpningstider blir som følger:

Alpinanlegg alle dager lørdag 27.3 – mandag 5.4 kl 11.00 – 18.00

TakeAway Mattisstua lørdag 27.3 – lørdag 3.4 kl 13.00 – 19.00 (fredag 26.3 kl 15-20)

  • Mattisstua er lukket for sitteplasser innendørs – all bestilling TakeAway tlf 62 12 13 30 – henting etter avtale
  • Toaletter blir holdt åpne i alpinanleggets åpningstid
  • Skiutleie blir holdt åpen i alpinanleggets åpningstid – kun èn kunde inn om gangen, inngang fra bakken
  • Det er forbudt å nyte alkohol på terrasser og områder rundt Mattisstua og alpinanlegg
  • Munnbind skal benyttes ved all ferdsel i fellesområder

Her er noen viktige linker:

Kjøp heiskort på nett

Viktig info Åmot kommune

Vintersesongen er i gang

12/12 – snaue to uker før julaften – er vinteren som vanlig i gryende emning på Furutangen. Med vårt nye prosjekt “Tidligsnø” har vi takket være fantastisk innsats fra våre medarbeidere og samarbeidspartnere klart å holde skiløyper kontinuerlig fra første helg i november. Og vi skal holde dette til etter påske.

I alpinanlegget har vi fått utnyttet de kuldeperiodene som har vært optimalt, men vi trenger i skrivende stund 3-5 dager med gode minusgrader (5-10 minus) for å kunne åpne bakken fullt ut. Vi planlegger med sesongåpning 23.12, men må ta forbehold om at værgudene, yr, Storm og andre påvirkere spiller på lag. Mannskapene står stand-by og produksjon er i gang når gradene faller.

I tider med store restriksjoner og forsiktighetsregler, har vi bestemt oss for at det viktigste nå blir å kunne tilby løyper, alpinbakke når kulda kommer og et trygt serveringstilbud. Det betyr at vi legger de tradisjonelle aktivitetene med julenisse med poser, alpin- og langrennskonkurranser, pub- og pizzakvelder, kakebord etc på vent til vi har tryggere forhold for alle. Vi kommer sterkt tilbake, og skal gjøre starten på vinteren så trygg og god som vi klarer for dere. Ha en flott jul når denne kommer!

Spiseriet åpner igjen 4. september

Sommerens nyhet Spiseriet Furutangen ble en formidabel suksess. Mer enn 1200 besøkende i a la carte servering var godt over det vi hadde turt å håpe på. Nå har vi lagt en ny plan for åpning høsten 2020.

Mattisstua kommer til å være åpen hver helg framover. Faste åpningstider for Mattisstua: Lørdager 12-18*, Søndager 13-18. *De helgene vi holder Spiseriet åpent, vil Mattisstua lukke kl 17 på lørdager.