Nyheter Mat & Drikke

Spiseriet åpner igjen 4. september

Sommerens nyhet Spiseriet Furutangen ble en formidabel suksess. Mer enn 1200 besøkende i a la carte servering var godt over det vi hadde turt å håpe på. Nå har vi lagt en ny plan for åpning høsten 2020.

Mattisstua kommer til å være åpen hver helg framover. Faste åpningstider for Mattisstua: Lørdager 12-18*, Søndager 13-18. *De helgene vi holder Spiseriet åpent, vil Mattisstua lukke kl 17 på lørdager.

Åpningstider Mattisstua våren 2020

Våren 2020 vil vi ha følgende åpningstider på Mattisstua, Furutangen:

Torsdag 21.5 – Søndag 24.5 (Kr. Himmelfart) kl 12.00 – 18.00

Lørdag 30.5 – Mandag 1.6 (pinse) kl. 12.00 – 18.00

Grunnet avstandsregler og vår eget behov for innkjøring i forhold til forsiktighetsregler for å begrense koronasmitte, vil antall sitteplasser og meny være noe begrenset i denne perioden.

Merk at vi vil holde lukket helgene i perioden 6.6 – 14.6

Fra lørdag 20. juni vil vi igjen åpne med vanlig helgeåpent og med utvidede åpiningstider hele sommerferien.

Skiheis og Mattisstua stengt 14.-15. mars

I de siste dagene har utviklingen gått veldig fort med urovekkende spredning av smitte. Med de tiltakene som er iverksatt fra myndighetene i dag med blant annet avlysning av alt innen idrett og strenge krav til serveringssteder, har vi besluttet å ikke holde åpent kommende helg.

For skianlegg spesielt er det foreløpig ikke fattet nasjonale bestemmelser om stenging, men gjennom dagen i dag har de største og etter hvert fleste anlegg valgt å stenge nå.

Vi kommer til å følge tett på utviklingen dag for dag, og vil komme med ny informasjon over helgen.