Nyheter Mat & Drikke

Åpningstider og aktivitetsprogram Sommeren 2019

Åpningstidene for Mattisstua er nå klare for sommeren 2019. Vi justerer litt på åpningstidene for å tilpasse oss bedre til markedet vårt. Dette innebærer i praksis at vi holder åpent onsdag – søndag i perioden 29/6 – 4/8.  Som tidligere blir det en sommerlig meny, med litt ekstra i helgene ut sommeren.

I år legger vi også aktivitetsuka vår sammenfallende med Osendagene. Merk at Osendagene i år er fredag 26. og lørdag 27. juli. Påmelding til årets aktiviteter gjøres ved oppmøte i forkant av de angitte tidspunkter.

Ha en fin sommer!

Sommerprogram 2019

 

Påskeprogram 2019

Mye snø falt i mars, og selv om det har vært gode temperaturer ser det fortsatt bra ut for skiforhold i bakke og løyper. Vi har trommet sammen et påskeprogram for små og store. Husk påmeldingsfrister på enkelte av arrangementene. Velkommen til Furutangen i påsken!

Program Påske 2019

Vinterferie – vinterprogram februar – mars

Her er vinterprogrammet for februar og mars 2019. I skolens vinterferie uke 8 har vi som vanlig åpent hver dag på Mattisstua og i Skisenteret. I uke 9 holder vi åpent fra og med onsdag 27/2 – merk åpningstidene fra onsdag til fredag.

Det blir også i år Kick The Limit – åpent mesterskap i langrenn og alpint for utviklingshemmede fra hele Norden. Som i fjor er dette et arrangement i samarbeid med Norges Skiforbund, Åslia Skilag, Rena Alpinklubb og Furutangen. Vi trenger også i år ekstra overnatting til våre deltakere. Dersom noen ønsker å leie ut hyttene sine i forbindelse med dette arrangementet, vennligst ta kontakt med Jan på 90 99 51 99.

Vi minner også om at i forbindelse med Ski VM i Seefeld, vil vi sende kontinuerlig på storskjerm på Mattisstua i våre åpningstider.

Last ned vinterprogrammet her: Program Furutangen Vinter 2019