Fakta om Furutangen

Om Furutangen

Furutangen Hytteområde ble første gang regulert for utbygging av tomter i juni 2005. Fra starten av har vi hatt en målsetning om å utvikle et moderne fritidsområde og et sted hvor hele familien skal kunne trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag.

Første regulering i 2005 besto av 99 tomter beliggende rundt det gamle bruket Furutangen. Senere har Furutangen vært igjennom flere utvidelser og reguleringer og teller i dag over 500 hytter og tomter.

Beliggenhet

Furutangen ligger i Nordre Osen, omtrent så midt i Hedmark som det går an å komme. Beliggende i lik avstand mellom Trysil og Rena, er det et enestående utgangspunkt for aktiviteter sommer som vinter. Fra Osen til Trysil er det i overkant av 35 km og samme avstand til Rena. Fine veier gjør at turen til kanskje Norges fineste skianlegg er unnagjort på en halvtime. Furutangen ligger lunt og litt høyt i terrenget med flott utsikt over Osensjøen i sør og vidstrakte åser og fjell i vest. Høyde over havet varierer fra 550 – 625 meter for hele feltet.

Veibeskrivelse

For adkomst fra Elverum, følger man rv 215 fra Rena østover mot Jordet. Etter tettstedet Osen, følg skilting til venstre mot Bjørke. Etter 5,7 km langs denne veien tar man til høyre. Herifra er det 2,5 km til Furutangen.