Furutangen Skisenter

Furutangen Skisenter er alpinanlegget som ligger midt i hytteområdet på Furutangen.Bakken består av 2 heiser og 5 nedfarter. Anlegget er plassert med Mattisstua som sentralt samlingspunkt for en velfortjent pause fra skikjøringen. I Mattisstua tilbys en variert meny med noe for de fleste.

Barneheisen dekker barnebakken og dette er en flott bakke for nybegynnere i alle aldre. Traséen er bred og jevn, og i tillegg til vanlig nedfart, er det figurløype og kuleløype med lav brukerterskel.

Hovedheisen dekker de største nedfartene og den lengste turen ned er ca 1 km. Anlegget har en høydeforskjell på ca 125 meter, og inneholder også et stort terrengpark-område – Furutangen Park – i anleggets vestre del. I anleggets østre del er det 3 brede nedfarter, og ofte settes også slalomporter i delere av løypa, for de som ønsker å øve litt på det.

I anlegget er det fullt utbygget snøproduksjon i alle traséer, noe som gjør at vi gjennom året kan tilby meget stabile forhold. Det er også flomlys for kveldskjøring i flere traséer.