Nyheter ski

Sesongavslutning 10.-11.4

Lørdag 10. og søndag 11.4 er det sesongavslutning for alpinsesongen 20/21. Åpningstider i helgen er kl 11.00 – 17.00 lørdag og søndag.

Mattisstua er lukket for servering, men vi holder toaletter åpne for våre gjester i bakken.

Takk for en fin skisesong – løypene fortsetter vi å kjøre så lenge vi synes det er forsvarlig – følg med på Skisporet.no for oppdatering om siste kjørte tur.

Påsken 2021 – Åpningstider og aktivitetstilbud

Av hensyn til den pågående pandemien og smittesituasjonen, vil påsken i år bli gjennomført med en tilpasning av vårt tilbud. Vi prioriterer å kunne holde skiheisen åpen, og Mattisstua vil derfor kun ha tilbud om TakeAway.

Åpningstider blir som følger:

Alpinanlegg alle dager lørdag 27.3 – mandag 5.4 kl 11.00 – 18.00

TakeAway Mattisstua lørdag 27.3 – lørdag 3.4 kl 13.00 – 19.00 (fredag 26.3 kl 15-20)

  • Mattisstua er lukket for sitteplasser innendørs – all bestilling TakeAway tlf 62 12 13 30 – henting etter avtale
  • Toaletter blir holdt åpne i alpinanleggets åpningstid
  • Skiutleie blir holdt åpen i alpinanleggets åpningstid – kun èn kunde inn om gangen, inngang fra bakken
  • Det er forbudt å nyte alkohol på terrasser og områder rundt Mattisstua og alpinanlegg
  • Munnbind skal benyttes ved all ferdsel i fellesområder

Her er noen viktige linker:

Kjøp heiskort på nett

Viktig info Åmot kommune

Planlagt åpning av alpinanlegget julen 2020


Som vi skrev litt tidligere, var vi avhengige av 3-4 dager med ordentlige kuldegrader for å få produsert nok til åpning av alpinanlegget. Fra fredag har det vært nitrist med regn og varmegrader, og vi må bruke noe lenger tid for å få opp hovedbakken.

Barnebakken vil være klar til bruk, og åpne som planlagt lille julaften. Samtidig regner vi med å starte snøproduksjon opp sånn at vi får mer snø i hovedbakken. Målsetningen slik vi ser det nå, er å åpne den største bakken mandag 28.12. Jeg vil legge ut oppdatert info om dette så snart vi kommer i gang med snøproduksjon igjen.

Det er et dilemma for oss hvor kontinuerlig vi skal kjøre snøproduksjon, men en full nedstenging av produksjon gjør at vi taper mye tid – og det blir lengre tid til åpning. For å få til en raskest og best mulig løsning, planlegger vi derfor også kjøre snøproduksjon – dog med noe reduksjon – også julaften.