Snart åpner Spiseriet Furutangen

Noe har dere vel skjønt har foregått den siste tiden, men vi har holdt igjen litt for å være sikre på at alle bitene i puslespillet faller på plass. Nå har vi kommet så langt at vi føler oss trygge på at alt er i rute – og vi «slipper» sommerens nyhet.

Torsdag 9. juli åpner vi «Spiseriet Furutangen – Mat og Vinbar» som et nytt á la carte-tilbud på Mattisstua. Spiseriet får en innedel og en utedel, hvor utedelen blir en slags pergola-/vinterhave-løsning med takoverbygg som kan åpnes, sidevegger som kan felles ned – og varme, lys og musikk i taket. Innedelen blir en ominnredet del av det største kafébygget, hvor mesteparten blir en barløsning med gode sittegrupper, men også med spiseplasser innendørs.

I slutten av neste uke legger vi ut en helt ny meny for Spiseriet, og samtidig legger vi ut en bookingside for bordreservasjon.

Hva så med Mattisstua? Fra og med i dag, vil Mattisstua holde åpent hver dag hele sommeren til og med søndag 16. august, men merk at åpningstidene vil variere litt. Spiseriet vil være åpent fra torsdag – søndag fra 9. juli – 9. august.

Når vi legger ut reservasjonssidene for bordbestilling neste uke, håper vi dere benytter muligheten for å bidra til et skikkelig løft. Vi har hanglet oss igjennom en bråstopp i serveringstilbudet, men gir nå full gass for å bringe dette til nye høyder. Vi sees snart på Mattisstua og Spiseriet – god sommer så lenge!