Spiseriet Furutangen

Åpningstidene for Spiseriet Furutangen er nå klare for høsten 2020. Vi kommer til å holde åpent ca 2 helger i måneden, med ulike temaer fra periode til periode:

  • À la carte
  • Høstens viltmeny
  • Gourmet- og vinmeny
  • Julemeny

Nytt for høsten, vil også være at det vil være mulig å booke bord i Spiseriet på søndager de helgene Spiseriet har åpent lørdag. Menyen på søndag vil være identisk med søndagsmenyen på Mattisstua, med blant annet et utvalg av dagens middager til en hyggelig pris.

Merk at vi i uke 43 og 44 har følgende åpningstider i Spiseriet:

  • Fredag 23. oktober kl 18-24 (21.30) – Tapas, pizza, pub & Quiz
  • Lørdag 24. oktober kl 17-22 (20.00) – A la carte
  • Søndag 25. oktober kl 13-18 (17.30)– Mattisstua’s søndagsmeny
  • Fredag 30. oktober kl 18-24 (21.30) – Tapas, pizza, pub & Quiz
  • Lørdag 31. oktober kl 17-22 (20.00) – A la carte
  • Søndag 1.november kl 13-18 (17.30)- Mattisstua’s søndagsmeny

Spiseriet har begrenset antall plasser og vi anbefaler våre gjester å reservere bord.