Vintersesongen er i gang

12/12 – snaue to uker før julaften – er vinteren som vanlig i gryende emning på Furutangen. Med vårt nye prosjekt “Tidligsnø” har vi takket være fantastisk innsats fra våre medarbeidere og samarbeidspartnere klart å holde skiløyper kontinuerlig fra første helg i november. Og vi skal holde dette til etter påske.

I alpinanlegget har vi fått utnyttet de kuldeperiodene som har vært optimalt, men vi trenger i skrivende stund 3-5 dager med gode minusgrader (5-10 minus) for å kunne åpne bakken fullt ut. Vi planlegger med sesongåpning 23.12, men må ta forbehold om at værgudene, yr, Storm og andre påvirkere spiller på lag. Mannskapene står stand-by og produksjon er i gang når gradene faller.

I tider med store restriksjoner og forsiktighetsregler, har vi bestemt oss for at det viktigste nå blir å kunne tilby løyper, alpinbakke når kulda kommer og et trygt serveringstilbud. Det betyr at vi legger de tradisjonelle aktivitetene med julenisse med poser, alpin- og langrennskonkurranser, pub- og pizzakvelder, kakebord etc på vent til vi har tryggere forhold for alle. Vi kommer sterkt tilbake, og skal gjøre starten på vinteren så trygg og god som vi klarer for dere. Ha en flott jul når denne kommer!