Nå lanseres tomtene som vi antar vil bli siste store utbyggingstrinn på Furutangen i overskuelig framtid. Dette dreier seg om tre områder – alle med ulike kvaliteter:

  • Furutangen Skigrend – 16 prosjekterte hytter og tomter med startpris fra kr 2.390.000,- komplett. Beliggene direkte ved alpinanlegg, lysløype, Mattisstua og andre aktivitetsanlegg
  • Furutangen Tanghøgda – 5 Panorama-tomter fra «øverste hylle». Fantastisk utsikt ved siden av heis og nedfart på toppen av alpinanlegget.
  • Furutangen Tjennstuåsen – 91 store selveiertomter i vakre omgivelser og med Furutangens «høyeste» beliggenhet – tomtepriser fra 775.000,- inkl tilknytning basis infrastruktur. Store tomter, fin utsikt og attraktive turområder.

Tomtene på Tjennstuåsen er oppmerket med senterpunkt for hver av tomtene, slik at disse kan besiktiges. Vi har tynnet noe i området for å åpne opp vegetasjonsbildet, og våren 2022 vil vi ytterligere åpne opp. Vi gjør oppmerksom på at vi vil legge vekt på å opprettholde gode kantsoner og skjermer mot de fantastiske naturområdene som ligger rundt, med Granåstjernet, Bruråsen og ikke minst etablerte stier og skiløyper som omkranser området. For de som ikke har vært på Tjennstuåsen, kan vi friste med spektakulær utsikt og omgivelser i ulike retninger.

Vi samarbeider for tiden med Furutangen Hytteutvikling AS og Tinde Hytter AS om oppføring av hytter til totalleveranse for kunder på noen få gjenværende tomter på Furutangen Syd Panorama, Furutangen Hyttetun og Furutangen Skigrend.

I uke 46 – 19. november 2021 – lanserer vi de første pakkeprisene for tomt og hytte på Tjennstuåsen.

Her finner du vår tomtevelger som viser en total oversikt over ledige tomter og hytter på Furutangen.

Interessert i visning eller informasjon om tomt/hytte på Furutangen – ta kontakt med Jan på jan@furutangen.no eller på telefon 909 95 199.