Nøkkelferdige hytter

I samarbeid med flere hytteleverandører søker vi å utvikle et bredest mulig tilbud av nøkkelferdige hytter. Hensikten med dette er å kunne få ulike modeller å velge mellom og ikke minst et best mulig bilde av totale kostnader for et byggeprosjekt.

NB! Ny kampanje lanseres 17. september

Furutangen Hytteutvikling AS

Furutangen Hytteutvikling AS tilbyr totalprosjekt med hytter, tomt og grunnarbeid til fast, avtalt pris.

Furutangen Hytteutvikling AS er engasjert som samarbeidspartner på Furutangen Skigrend og kan levere nøkkelferdige hytter med leveranse i 2022 etter nærmere avtale. Se vår tomtevelger for nærmere informasjon.

Furutangen Hytteutvikling AS eier også tomt 64 og 65 på Furutangen Syd Panorama. Disse tomtene er byggeklare og planlegges oppført med nye hytter for overtakelse påske/vår 2022.

Kontaktperson Furutangen Hytteutvikling AS:
Torbjørn Kaarud
Tlf 900 29 933
tk@mtmgruppen.no

Familiehytta AS og Nordlyshytter AS

Firmaene Familiehytta AS og Nordlyshytter AS er del av FH-gruppen som har vært den største aktøren på Furutangen opp gjennom årene. Selskapene har levert flere hundre hytter på Furutangen.

Familiehytta og Nordlyshytter leverer hytter nøkkelferdig med rør og el over grunnmur. Dette betyr at du i tillegg må ordne tomt og grunnarbeid med graving og støp. Vi kan formidle tilbud på slike tjenester fra lokale leverandører, slik at du som kunde får satt dette sammen til en total leveranse.

Familiehytta AS eier også tomt nr 19 (spesialutgave av Sportshytta/Mjuken) og 25 (Rondablikk) på Furutangen Syd Panorama. Disse tomtene er støpt og klargjort og kan bebygges etter nærmere avtale med kunde.

Kontaktperson Familiehytta AS:
Gro Anita Sagen
Tlf 917 51 559
gsa@familiehytta.no

Kontaktperson Nordlyshytter AS:
Hildegunn Sanne
Tlf 900 67 366
hsa@nordlyshytter.no

Tinde Hytter

Tinde Hytter AS tilbyr i likhet med Familiehytta og Nordlyshytter nøkkelferdige leveranser over grunnmur. Tinde kan også være totalleverandør og inkludere grunnarbeid og støp på tomt i leveransen.

Tinde Hytter AS eier også tomt nr 48, 49 og 63 på Furutangen Syd Panorama og her kan Tinde levere etter kundeønske og nærmere avtale.

Kontaktperson Tinde Hytter AS:
Vegar Granheim
Tlf 908 83 916
vegar.granheim@tindehytter.no

Grunnarbeid

De fleste hytteleverandører har ikke inkludert grunnarbeid i sine priser – eneste unntak av de vi samarbeider med er Furutangen Hytteutvikling AS som tilbyr totalprosjekter med tomt, grunnarbeid og hytte.

Det er flere aktører som kan tilby de tjenestene man «mangler» når man har funnet drømmehytta, og vi har i en årrekke hatt et samarbeid med entreprenør Wiggo Rønningen Maskin AS fra Osen, som tilbyr utgraving etc.

Vi har også kontakt med lokalt firma som utfører støpearbeid til grunnmur, Rena Hytteservice – Mur og vaktselskap AS.

Kontakt entreprenør Wiggo Rønningen Maskin AS:
Wiggo, tlf 995 48 888
wiggo@wrmaskin.no

Kontakt Rena Hytteservice – Mur og Vaktselskap AS:
Tove, tlf 934 12 026
post@renahytteservice.no