Fakta om Furutangen

Furutangen Hytteområde ble første gang regulert for utbygging av tomter i juni 2005. Fra starten av har vi hatt en målsetning om å utvikle et moderne fritidsområde og et sted hvor hele familien skal kunne trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag.

Første regulering i 2005 besto av 99 tomter beliggende rundt det gamle bruket Furutangen. Senere har Furutangen vært igjennom flere utvidelser og reguleringer og teller i dag over 500 hytter og tomter.

Beliggenhet

Furutangen ligger i Nordre Osen, omtrent så midt i Hedmark som det går an å komme. Beliggende i lik avstand mellom Trysil og Rena, er det et enestående utgangspunkt for aktiviteter sommer som vinter. Fra Osen til Trysil er det i overkant av 35 km og samme avstand til Rena.

Fine veier gjør at turen til kanskje Norges fineste skianlegg er unnagjort på en halvtime. Furutangen ligger lunt og litt høyt i terrenget med flott utsikt over Osensjøen i sør og vidstrakte åser og fjell i vest. Høyde over havet varierer fra 550 – 625 meter for hele feltet.